Paaseiland - bonte avond
Door: Bianca
Blijf op de hoogte en volg bianca
02 December 2007 | Chili, Остров Пасхи
Ik hou me in mijn slaap schijnbaar bezig met kaas want de kreet van vandaag is:
"Bianca je moet nu echt wakker worden hoor! Hmmmm.... oh ja anders is de kaas op!"
Snel rennen dus naar de ontbijtzaal en mijn plakje veilig stellen :0)
We kunnen vandaag met het busje naar het koninklijke strand en daar nog een wandeling doen over de noordkant van het eiland. Nou nee doe maar niet... ik blijf lekker in de buurt van het zwembad weer. Beetje poedelen om mijn gemakt. Rein gaat wel. Die wil lekker in de Stille Oceaan dobberen!
Met Tineke, Alejandra en Koos lekker bakje koffie gedaan bij Ra a en dan taait Koos af met de fiets, Tineke gaat met Ep en Toek mee naar het museum en ik ga met Alejandra naar het internetcafe en LAN Chili... nog steeds slecht nieuws. Morgen moet ze gewoon met ons mee gaan naar het vliegveld, al onze bagage inchecken en zeggen dat ze bij de groep moet blijven. En vooral heeeeeeeeeeeel errruuuggggggg boos worden!
Weer langs Kimi Kimi voor een empenada. Ze zijn ook zo lekker! en dan weer terug naar het hotel. Alejandra doet een dutje ... en ik ga lekker aan t zwembad liggen. Nu is er helemaal niemand dus heerrrrrrrrrrrrlijk rustig.
Einde van de middag druppelt iedereen weer langzaam binnen en komt Rein bij ons douchen want nu is Koos er nog niet en die heeft de sleutel!
Vanavond bonte avond, omdat Alejandra waarschijnlijk niet mee kan gaan we nu maar met zijn allen eten. Bij Mahari Rua boven op het balkon waar we dan een mooie zonsondergang kunnen zien in de haven. Alejandra heeft een foto van koos gebruikt als groepsfoto en daar iets op gezet. En voor iedereen een setje oorbellen of ketting! Echt heel lief. Dan gaan Marcel nog even speechen voor Alejandra en wordt de fooienpot overhandigd. Oh ja in de kitty zit ook nog 60 dollar. Ach meid stop die er ook maar bij!
Het eten is niet echt super, maar op een gegeven moment begint de scarabee attack en is het niet leuk meer. Dus gaan we met zijn allen naar beneden, afrekenen en op naar Ra a voor een bakje koffie.
En ja ik krijg daar weer ruzie met Hans. Deze keer over de zak van Max, t moet toch niet gekker worden!
Dan vraagt Alejandra of ik nog meega naar de "steen" om te mediteren en als ik dat niet wil kijken naar de sterrenhemel. De maan is er vanavond niet dus zien we onwijs veel sterren.
Petra laat zich ook strikken en dan regelt een redelijk aangeschoten rapa nui dame een taxi voor ons. Let het is inmiddels bijna 23.40 uur.
Maar om 00.00 uur zitten we dan na wat gestruikel in het donker over stenen en gegiebel bij de steen. De sterren zijn overweldigend en we horen alleen het geruis van de zee. Mars zien we ook nog en dan gaan we mediteren met Alejandra en dat is heeeeeeeeeeeel bijzonder. Ga niet uitwijden waar we het over gehad hebben, maar het was echt een heel bijzonder moment!
De taxichauffeur is op ons blijven wachten en brengt ons weer veilig bij het hotel. Het duurde allemaal iets langer omdat het constant paarden op de weg liepen en die wilden nog wel eens schrikken!
Wat zal ik nu lekker slapen!
02 December 2007 - 19:36
Karin E:
Hi Bibanca!
Wat een waanzinnige verhalen en zo veel in 1 keer! Het is boeiend waardoor je ze allemaal achter elkaar wilt lezen! Lukt het je ook om foto's erbij te doen want dan heb je ook een beeld bij wat je schrijft. Wat bijzonder wat jij allemaal meemaakt en ziet!!!! Knijp je jezelf af en toe niet in je arm om te checken of je niet droomt???!!! Wel super dat al je verhalen straks gebundeld zijn in een boek want het is bijna onmogelijk om alles te onthouden wat je nu ziet en meemaakt. Ik zie nu alweer uit naar het vervolg!
Een hele dikke x!
Veel liefs, Karin -
03 December 2007 - 14:11
Hannie:
Ha Bianca. Wat geweldig allemaal. Het leest als een spannend vervolg verhaal. de foto's zijn prachtig. en o wat had ik graag bij je willen zijn op Paaseiland. Wat is dat mooi. Daar krijg ik 't benauwd van!! Ik hoef niet bang te zijn dat je je verveeld. Ook fijn dat je af en toe een biertje kunt drinken.
Liefs Hannie X -
03 December 2007 - 19:01
Brigitte:
Wat eeen ervaringen iedere keer zeg,en inderdaad hele lenige mannen.Nou poolen zal je zeker wel kunnen als je weer hier bent,en ik zou maar niet te veel vis eten,al dat zwemwater voor die vissen,het is maar goed dat ze al dood zijn.Het is verder wel erg gezellig op die Hans na dan, zeker een verstokte vrijgezel .Nou nog veel plezier en maar weer op naar een nieuw avontuur.Gr. Brigitte