Van Castro naar Puerto Montt
Door: Bianca
Blijf op de hoogte en volg bianca
17 November 2007 | Chili, Puerto Montt
Snel snel snel alles in de koffer gegooid om beneden te horen te krijgen dat er een ongeluk is gebeurd en de weg geblokkeerd is momenteel en we dus later vertrekken. Pffff... had iemand ons dat niet eerder kunnen vertellen! Maar nu hebben we nog wel tijd voor een broodje hahaha... zie je ... komt t toch nog goed vandaag. Of niet... T regent weer!
En omdat t regent gaat ook de pinguin excursie niet door (was juist bijzonder omdat er op Chiloë 2 soorten bij elkaar zitten)... dus gaan we maar rechtstreeks naar Puerto Montt. Nou kan in ieder geval mijn poncho uit Ecuador uit de tas halen!
Rond 14.00 uur aangekomen bij het Gran hotel Vicente Constensio, tas naar de kamer gebracht en t stadje verkennen. We willen morgen nl. als het even kan toch weer een vulkaan gaan beklimmen. Ook al is het maar tot de helft! En Alejandra heeft niet alle informatie hierover dus gaan we even als echte Nederlanders kijken en vergelijken bij de buren. En natuurlijk ook weer even shoppen bij de leuke lokale winkeltjes. Alejandra heeft aangeboden dat zij nog 8 kilo in haar tas overheeft voor mij om te shoppen ahahahah... kijk dat had je nou niet moeten zeggen.
Kom meteen een heel mooi tapijt tegen (ja Kaatje.... ik begin op je te lijken) en na wat afgepingeld te hebben... heeft Alejandra nog maar 7 kilo ruimte in haar koffer.
Kopje koffie in t kleinste cafe ooit gedronken. 1 tafel en 2 stoeltjes! Completos Dynamica (oftewel een hotdog met extra avocado en mayo) gegeten en we zijn de regen alweer vergeten. We zochten eigenlijk de Mercado, maar dat was niet echt veel soeps en dit was een aangename verrassing tussendoor. Reinie nog een leuke poncho gekocht... inmiddels 3 dus dat wordt ook leuk met de handbagage van hen. Terug naar het hotel voor we nog meer kopen hè Koos!
Oh ja 20.00 uur welkomsdrankje in de bar..... Neeeeeeeeehhhhhh niet weer Piscosour. Nee ik hoef echt niet. Ben compleet genezen van dat rare drankje. Ik toost wel mee maar drink t niet. Sla wel een beurt over! Nog even nakletsen en nog wat gegeten en dan is t weer bedtijd.
Helaas niet om over de vulkaan Osorno te gaan dromen.... want inderdaad... die gaat OOK niet door. We gaan dus morgen gewoon gezellig met de anderen mee t park in om te wandelen. Nou ja dat kan ook leuk zijn en doen we tenminste weer iets sportiefs!!
Ahummm.... beetje dan hè
17 November 2007 - 15:52
Kim :
Weer maar eens een berichtje van ons hier...Super om te zien en lezen dat je je zo vermaakt... Bij ons is vandaag Sinterklaas in het land gekomen, dus de kinderen zijn goed zenuwachtig...vanavond voor het eerst hun schoentje zetten.
Voor de rest gaat alles zijn gangetje eigenlijk, gelukkig maar...
Nou een hele dikke zoen van ons allemaal, en blijf genieten, Liefs Kim -
18 November 2007 - 12:51
Sjaan:
Hey avonturier...
Ben een beetje laat met lezen, maar ben de schade aan het inhalen. Aussie lijkt inmiddels alweer een eeuw geleden. Het klinkt allemaal heel goed bij jou daar!
Nou geniet er nog van!
X Chan -
18 November 2007 - 15:24
Hannie:
Ha die Bianca
kan het bijna niet bijhouden. Je blijft maar produceren. fijn dat je je zo vermaakt.Heb vanavond avonddienst en een van mijn collega's is een chilleen. Grappig. Is wel een door testosteron aangestuurde levensvorm. Hopelijk is het daar wat beter. Liefs Hannie -
19 November 2007 - 18:22
Liel:
heeeeeee,
reuzejammer van die pinquins.. Trouwens, als dat zo doorgaat met die aankopen van jou, kom je heel wat KLM-kilo's bij aan het kopen.. Maar ja, blijft bijzonder natuurlijk en straks wordt je omgeven (van binnen en van buiten) door herinner-spul.
bbrrrrrr
Liel