Punta del Este - Reisverslag uit Punta del Este, Uruguay van bianca housselt - WaarBenJij.nu Punta del Este - Reisverslag uit Punta del Este, Uruguay van bianca housselt - WaarBenJij.nu

Punta del Este

Door: Bianca

Blijf op de hoogte en volg bianca

19 Januari 2008 | Uruguay, Punta del Este

Hmmmm..... redelijk geslapen, maar niet echt je van het. Hotel is ook nog een beetje gehoorig hier :0)

Weer een fijn ontbijtje van een paar geroosterde boterhammen, medialuna´s (gesuikerde croissantjes) een plakje ham en natuurlijk... dulche de leche... :0)

Dan om 9.30 uur op naar de haven om de snelle catamaran "atlantic 3" naar Colonia te pakken. Het maakt daarvoor niet uit of je Business Class hebt of niet... tis 1 grote mierenhoop mensen die aan boord willen. Nog even door de douane voor een stempel ... yes yes yes... weer eentje... en dan zoeken naar een plekje op de boot. Binnen lijkt het wel of ik Beverly Hills al in ben gelopen. Wat een modeshow!

Daarna daar overstappen op de Buquebus en in 5 uur naar Punta del Este. Met een beetje mazzel kan ik nog even in de zon liggen. Onderweg komen we door Montevideo. Leuke koloniale stad met de ouderwetse kleurtjes, laagbouw en gezellige mensen. Ook heel veel casino´s natuurlijk! Misschien toch maar niet een dagje voor uittrekken.

Uiteindelijk kom ik dan rond 19.00 uur aan bij hotel Barradas op de Rio Branco. Mooi hotel met een heerlijk zwembad, maar wel ongeveer een half uurtje lopen naar de stad. Het strand ligt aan het einde van de straat... ook niet echt dichtbij maar vooruit. Zwembad is toch mooier en lekkerder hahhah

Krijg een plattegrond mee en er word me verteld dat ik naar de Shoppingmall kan om iets te eten en te internetten.

Das de andere kant van de straat uit en op de rotonde rechts... ongeveer een kwartiertje lopen. Nee kan gewoon over straat... geen nare mensen hier. Gelukkig!

De huizen waar ik langskom zijn allemaal vrijstaand, 2 auto´s van het caliber porsche voor de deur, sproeisystemen voor de grote tuinen eromheen en het lijkt wel of alle dames dezelfde plastic dokter hebben... qua borsten dan. Alle dames hebben lang haar, grote borsten en superkorte rokjes aan (ongeacht de leeftijd en of ze het nog kunnen hebben ja of nee).. oh en ook nog hoge hakken. Ongeacht waar ze naar toe gaan of waar ze lopen.

En in de shoppingmalll precies hetzelfde. De mode is dan ook niet echt je van het... maar wel veel zilver en goed kleurig. Dat was toch afgelopen jaar hahahah???

Qua eettentjes zitten er niet echt veel... dus kom ik bij Barneys uit. Fastfood kennen ze hier dus ook.... tafeltje gedeeld met een paar mensen, poging tot conversatie gedaan ... en toen weer terug naar het hotel. Van dat hangen in zo´n bus word je ontzettend lui..... en moe!