Het grote avontuur is begonnen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van bianca housselt - WaarBenJij.nu Het grote avontuur is begonnen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van bianca housselt - WaarBenJij.nu

Het grote avontuur is begonnen

Door: Bianca

Blijf op de hoogte en volg bianca

21 Oktober 2007 | Nederland, Amsterdam

Nou eindelijk is het dan zover. Donderdagavond tot laat mijn koffer proberen in te pakken en dat ging boven verwachting moet ik zeggen. Netjes weegschaal erbij en tellen maar tot de 20 kilo. En die haalde ik niet eens! Dat is al een goed begin.

Vrijdag nog de laatste dingen gedaan, tickets geprint, laatste thuisblijvers gegevens vezameld en natuurlijk poes een hele dikke knuffel gegeven. Die zat al vanaf donderdagavond bovenop mijn koffer en vond het geloof ik maar nix dat ie in de kamer stond. Maar goed, ze denkt waarschijnlijk dat ik gewoon weer een paar weken weg ben....arme poes moest eens weten dat die paar weken een dik vijf maanden is. Om 21.00 uur op schiphol verzameld en nog even snel een kofje koffie gedronken met mijn zusje,zwager,nichtjes + vriendje en toen door de douane heen. Slik! Snel nog even de laatste inkopen gedaan, de bank zat helaas al dicht dus dan maar naar de gate. We zouden rond 23.35 uur vliegen maar dat werd 23.59 uur ... ach dat maakt ook niet meer uit op dik 15 uur toch. Bye Bye Holland voor de komende 5 maanden en Hola Zuid Amerika en Antartica!

• 22 Oktober 2007 - 07:04

Betty:

Hee lieve schat,
    Als je dit leest, zit je hoog en breed in Zuid Amerika! You go girl!
    xxx